ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α ΓΕΛ: Φύλλα εργασίας & αρχεία εφαρμογών App Inventor

Για να κατεβάσετε τα φύλλα εργασίας και τα αρχεία των εφαρμογών που φτιάξαμε στο εργαστήριο πατήστε στη παρακάτω εικόνα:

app-inv

  Για να μπειτε στην online εφαρμογη του App Inventor θα πρέπει να έχετε λογαριαμό στη google(gmail), με το username και password του gmail μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή πατώντας  ΕΔΩ.

Τελικός Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018

 

Τελικός Πανελλήνιου Διαγωνισμού 2018

Το λύκειό μας σας προσκαλεί να έρθετε στο τελικό διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής 2018 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου. Ελάτε να παρακολουθήσετε τις 2 ομάδες του 1ου ΓΕΛ Σαλαμίνας μας που θα διαγωνιστούν με άλλα λύκεια της Ελλάδας.

Οι ομάδες μας που διαγωνίζονται είναι οι GreenRobotics με ένα Οικολογικό Τρακτερ και οι EcoDigiMinds με ένα οικολογικό όχημα μεταφοράς φοιτητών εντός των πανεπιστημίων. Τα οχήματα και των δυο ομάδων λειτουργούν με μπαταρίες οι οποίες φορτίζουν με φωτοβολταικά πάνελ.

Δείτε ένα δείγμα της δουλειάς τους.

GreenRobotics

 

Δικαιολόγηση απουσιών σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης κηδεμόνα στο σχολείο

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης του κηδεμόνα στο σχολείο η δικαιολόγηση των απουσιών του μαθητή/τριας μπορεί να γίνει απο το κηδεμόνα με  έγγραφο που μπορεί να κατεβάσει κάνοντας κλικ ΕΔΩ

1o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ © 2015-2016
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλ: 210-4655510, Fax: 210-4655510, email: mail@1lyk-salam.att.sch.gr